Els projectes de COOOS —

Els projectes tenen l’objectiu d’ajudar ja sigui a través de l’enviament material als campaments, com la millora de l’estructura sanitària o educativa en el terreny.

Cooos - Vacances en pau

+ Projecte Vacances en Pau

Consisteix en l’acollida d’infants sahrauís, de 10 a 13 anys, per part de famílies catalanes, durant 2 mesos a l’estiu.

Forma't al Sàhara - Cooperació Osona Sàhara

+ Projecte Forma’t al Sàhara

Aquest projecte busca sensibilitzar i formar als futurs cooperants d’Osona. Per a això acompanyem a un grup d’estudiants de Graus Superiors a realitzar pràctiques de les seves especialialidades als campaments de refugiats, convivint amb famílies sahrauís.

Projecte dentista al Sàhara - Cooperació Osona Sàhara

+ Projecte Dentista

L’objectiu del projecte dentista consisteix en aconseguir que el metge-dentista pugui reempendre actuacions solidàries amb el seu poble en els campaments i dotar-lo dels materials que necessiti per poder-ho realitzar.

Cooperació entre SINERGIA i COOOS per enviar ordinadors al sahrauis

+ Projecte Connecta al Sàhara

Cooperació Osona Sàhara ha començat una campanya de recollida d’equips informàtics, així com de gestió de finançament per poder fer l’enviament fins Tindouf.

Equipacions esportives - Cooperació Osona Sàhara

+ Projecte material esportiu

Des de Cooperació Osona Sàhara (COOOS) hem contactat amb diferents associacions esportives de la nostra comarca per tal d’arreplegar equipaments esportius (samarretes, pantalons, calçat esportiu …) així com trofeus esportius.