Cooos - Cooperació Osona Sàhara

NOSALTRES

COOOS, Cooperació Osona Sàhara, és una ONG creada amb l’afany d’ajudar al poble Saharaui a partir de la difusió del conflicte, i la coordinació de projectes d’ajut als camps de refugiats a Tindouf.

COOOS és el resultat de la iniciativa d’un grup d’osonencs preocupats per la situació del poble sahrauí desplaçats del seu país des de fa més de 40 anys per l’ocupació marroquina de la seva terra. La nostra missió és gestionar ajudes per a aquest poble, essent pont d’unió entre Osona i els camps de refugiats.

Els projectes tenen l’objectiu d’ajudar ja sigui a través d’enviament material als campaments, com destinats a la millora de l’estructura sanitària o educativa en el terreny.

També volem fomentar i impulsar (conflicte Saharui) l’apropament entre el poble sahrauí i el nostre país, així com donar suport polític al procés d’autodeterminació del poble sahrauí.

El poble, les petites ONG’s i algunes institucions de diversos països, són l’única font de tots el recursos que necessita un poble, el poble saharaui, per falta d’estructura econòmica i productiva dins els campaments.

COOOS està oberta rebre el teu ajut per molt petit que sigui, pots proposar projectes, idees, temps, suport moral…